Entry-header image

Voorzieningen

Prive zwembad en jacuzzi

Geniet van het royale zwembad boven op het grote zonneterras of beneden op het nieuwe terras vanuit je priv├ę jacuzzi met zeezicht.

Wij hebben optimale gratis WiFi

Er is gratis wifi zowel in huis als in de tuin om in contact te blijven met je familie en vrienden terwijl je geniet van je vakantie.

Nabijgelegen stranden

Solsida beach – 1,3 km
L’olla beach – 1,5 km
Mascarat Altea Beach – 1,8km
Cap Negret – 2,5km

Tuin met terrassen en volledige privacy

Het huis biedt een 1200m2 grote tuin die volledig omheind is en af te sluiten met een elektrisch hek. De tuin is in typische Spaanse stijl met verschillende hoogtes. Hier vind je een grote variatie aan vaste planten, palmbomen, heesters, struiken maar ook heerlijke citroen, mandarijn en sinaasappelbomen.

Er zijn genoeg schaduwrijke hoekjes om te genieten van een mooi leesboek of om heerlijk weg te dromen en volledig tot rust te komen. Er zijn zonterrassen bij je priv├ę zespersoons jacuzzi of helemaal boven bij het zwembad, waarbij je prachtig uitzicht hebt over de Middellandse zee en Altea.

De baai van Altea op 1,5 km

De baai van Altea heeft  4 verschillende jachthavens waar men diverse watersporten kan beoefenen. zo kun je in de havens van Altea onder andere: SUP, SUP STEP, kajak, zeilen of windsurfen, diepzeeduiken, maar ook extreme sporten beoefenen zoals Flyboard of Hoverboard. Ook leuk: beklim de klif van Morro de Toix of ga de grotten binnen.

Wil je leren duiken, snorkelen of een boot huren kijk en klik dan hier beneden door naar de mogelijkheden die er in de buurt zijn om tal van watersporten te beoefenen.

Faciliteiten

Prive zwembad
9m x 4m

Hottub/Jacuzzi

Prive parkeer-gelegenheid

Luxe gas en houtskool BBQ

Mooi aangelegde
prive tuin

Was- en droogmachine

Ruime terrassen

Buitendouche

Airco

zeer ruime open
keuken